Stoppen met roken

Stoppen met roken

Heeft ook u van alles geprobeerd om te stoppen met roken? En bent ook u keer op keer teleurgesteld? Dan is dit de juiste oplossing voor u! Softlaser therapie is een zeer doeltreffende en succesvolle behandelmethode die als prettig en ontspannend wordt ervaren.

Softlaserbehandeling

De Softlaserbehandeling die wordt gegeven is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze in combinatie met Auriculotherapie. Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er een kort intakegesprek gehouden waarin uw gezondheidssituatie wordt besproken en uw rookverslaving onder de loep wordt genomen.

Normaal gesproken is het de stof endorfine die ervoor zorg dat uw lichaam ontspanning voelt. Wanneer u rookt wordt deze functie echter overgenomen door nicotine. Softlaserbehandelingen zullen uw lichaam weer in balans brengen en helpen te ontspannen zonder dat sigaretten nog nodig zijn. Wat zo goed is aan Softlaser therapie is dat de behandeling pijnloos is en dat de kans om definitief te stoppen met roken aanzienlijk vergroot wordt. Mocht u toch nog moeite ondervinden na uw behandeling, dan bent u altijd welkom voor een vervolgbehandeling.


Behandelingen

Basis behandeling Stoppen met roken
Een behandeling duur één uur.

Plus pakket Stoppen met roken
Basisbehandeling plus één nabehandeling.

Totaal pakket Stoppen met roken
Basis behandeling plus twee nabehandelingen.