Slavica Bogdan

Mijn passie voor alternatieve geneeswijzen zet ik in voor ontspannende gezondheids- en beautybehandelingen.

Slavica Bogdan

Telefoonnummer: 06-81480688
E-mail: bogdan.s@deprestige.nl

Nog voordat ik besloot te starten met de opleiding tot Shiatsu therapeut was ik al langere tijd gefascineerd door de benadering van de mens en de visie binnen de complementaire geneeskunde. Symptomen zijn binnen de Shiatsu Therapie niet op zichzelf staand en daarom is de therapie altijd gebaseerd op een totaal-visie. Ik streef er binnen mijn behandelingen naar om de onderliggende oorzaak van klachten op te sporen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Ik ben gericht op resultaat en mijn doel is om de klachten die je hebt te verhelpen en het inzicht en begrip van de samenhang tussen mind en body te vergroten.

In 2016 ben ik gestart met Shiatsu Therapie aan het Instituut voor Shiatsu Therapie Shu Ha Ri gevolgd. Deze school is onderdeel van de Academie voor Chinese Geneeswijze, Qing Bai te Nijmegen. Het is het enige Instituut in Nederland dat Shiatsu combineert met de Traditionele Chinese Geneeskunde, ook wel bekend als TCM (Traditional Chinese Medicine). Ook heb ik de Basis Vakopleiding Chinese geneeskunde aan de Qing Bai, en de Westerse Medische Basiskennis aan het Con Amore Insituut behaald.

Daarnaast heb ik nog verschillende opleidingen en certificaten behaald, onder andere binnen de Voetreflexologie, Cosmetische Shiatsu massage en Shiatsu Meridiaan massage.

De afkorting VBAG staat voor Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Wij zijn een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen.

Website: http://www.vbag.nl

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

Website: https://rbcz.nu

Moge de passie en gedrevenheid die jullie bij de cliënten gebruiken om de balans te herstellen deze locatie en zijn hele omgeving mede positief beïnvloeden. Zo snijdt het mes aan twee kanten en wordt de wereld weer een beetje beter. Ga zo door met het goede werk.

Luuk