Psychologische Coaching

De kern van mijn behandeling vormt inzicht verkrijgen in gedachtepatronen en gedragspatronen en deze transformeren naar gedrag dat beter voor je werkt en past binnen het leven dat je graag wilt leiden. Je weer goed voelen en met zelfvertrouwen de regie over je leven terugnemen dat is waar we samen naar toe werken. We kijken naar waar je op dit moment staat, waar je naar toe wilt werken en creëren een duidelijk beeld van hoe jou gewenste uitkomst eruit ziet.

Waar je je aandacht op richt, groeit. Daarom zal de focus met name liggen op hetgeen jij graag wilt bereiken. We richten ons op mogelijkheden en oplossingen waarbij we jou kwaliteiten en talenten onderzoeken en inzetten zodat je weer snel in je kracht komt te staan. Samen creëren we perspectief en een positieve verwachting ten aanzien van je toekomst en werken we toe naar jou transformatie.

De nadruk ligt niet alleen op gedragsverandering maar ook op inzicht in gedachtepatronen en de oorzaak en functie daarvan. Je zal ontdekken dat je zelf de oplossing al bezit en beschikt over een vermogen om te helen. Op deze manier kan je een leven kan leiden dat bij je past en worden wie je werkelijk bent.